De tre foregående sesongene har trenerteamet på A-laget bestått av hovedtrener Jan Rune Teigen, assistenttrener John Trygve "Limern" Aavik og keepertrener Bjørn Karusbakken. I løpet av vinteren har Limern fått en endring i jobbsituasjonen sin, noe som gjør at han nå trer til side som assistenttrener på A-laget. Limern vil fortsette sitt virke i sportsutvalget og som styremedlem i klubben. 

Styret og hovedtrener Jan Rune Teigen har derfor i samarbeid vært ute i trenermarkedet for å finne en erstatter. Vi er i dag veldig glade for å presentere tidligere Faaberg spiller Per Madsen som ny assitenttrener. Per har i tillegg til Faaberg spilt fotball i Fredrikstad og Lyn. Han har også tidligere vært hovedtrener i seniorfotballen på godt nivå. Per har senest vært å se på treningsfeltet blant barn og ungdom i Lillehammer.

Hovedtrener Teigen er uttaler at han er veldig fornøyd med å få Per inn i teamet sitt. Per er også veldig tydelig på at det var kun Faaberg som kunne lokke ham tilbake til trenergjerningen.

Vi ser frem til sesongstart og ønsker Per Madsen velkommen tilbake i gult og blått. Lykke til med sesongen 2021.