Det ble tap 5-3 i årets andre treningskamp mot et godt Roterud-lag. Vi starter kampen best, og tar ledelsen allerede etter et drøyt minutt da Vetle spiller fri Sondre som krangler ballen i mål. Vi fortsetter å produsere flere sjanser de neste ti minuttene, men så får Roterud gradvis mer kontroll over kampen. Vi gir bort ballen for lett ved et par anledninger som fører til to baklengsmål. I tillegg får Roterud et straffespark som Oliver redder mesterlig, men dessverre er ingen av våre spillere våkne på returen, og det blir 3-1. Rett før pause kommer også 4-1 på en heading etter innlegg fra kanten.

Ved pause gjør vi flere endringer, delvis på grunn av skader, men også fordi vi i dag har med 17 spillere som alle skulle få verdifull kamptrening. Til tross for mange rokkeringer på laget synes jeg vi tilriver oss initiativet og styrer mye av spillet i 2. omgang. Vi scorer etter to cornere ved Magnus og Mads, og er nære på å utligne ved flere anledninger. Sondre setter også en ball i nettet som blir annullert for offside. Mot slutten tar Roterud et hurtig frispark som sender en angrepsspiller alene med keeper, slik at kampen ender 5-3.

Tross tapet er det mye positivt å ta med seg fra dagens kamp. Spillemessig så ser vi igjen mye av det vi øver på. Arbeidsmoralen er god, vi klapper ikke sammen selv om vi får noen baklengsmål, og vi vinner 2.omgangen. Også er det selvfølgelig noen ting vi må ta tak i og forbedre oss på, først og fremst gjelder dette balltempo, presisjon og duellspill. Det har jeg troa på at vi skal lykkes med!

Per Morten Øien, trener G16