Det ble dessverre tap i lokaloppgjøret mot LKFK i dag. Selv om det ble 0-2 tap er det veldig mye positivt å ta med seg videre, vi ser at det vi jobber med på trening begynner å vise seg mer og mer i kamper.

Som forrige treningskamp mot Roterud hadde vi fokus på frispilling i fase A2 og over A3, dette prøver vi på og får til en del. Selv om vi ikke får det helt til ser vi at vi prøver og det er små marginer som gjør at alt ikke går helt. Vi klarer å spille ball i bredde, folk går i dybde og videre inn i midten for å vri spille. VI har masse fine bevegelser fremover i banen.

Som sagt blir det dessverre tap, selv om vi styrer mye av kampen har Lillehammer noen sjanser, de scorer på to av dem og det kan sies at det er vår egen feil, vi blir for passive i duellene og presset slik at LKFK får ballen frem, ene gangen alene med keeper og andre gangen et lykketreff av et skudd etter passivt press.  Vi har også våre sjanser, men stresser litt da vi kommer alene eller at vi er uheldige med mottak og medtaket vårt. Skuddene våre sitter heller ikke godt i dag.

Selv om det ble tap var det en oppløftende kamp for vår del og vi forsetter å jobbe på med fokusområdene våre.

L-æring I-nnsats M-estring


Jan Erik Steinslien
Trener J17