AdidasSparebank1Sport1

SponsorerEidsiva Bredbånd

 

Sted

Turneringen arrangeres på Jorekstad i Lillehammer. Adressen er Jørstadmovegen 690, 2625 Fåberg.

Parkering

Parkering gjøres på østsiden av Jørstadmovegen på parkeringen til Jorekstad og Jørstadmoen skole. Det er også parkering litt lengre syd i Jørstadmovegen på Nedre Moen. Det vil være parkeringsvakter til stede som organiserer parkering. Kart over parkering vil bli publisert på vår hjemmeside.

Smittesporingsregistrering

I forkant av ankomst til Jorekstad ber vi alle lag om å registrere sine spillere, trenere, ledere og eventuelle publikum dere vet vil være til stede på Jorekstad denne dagen. Registreringen skjer elektronisk gjennom en QR kode dere vil få tilsendt i forkant av turneringen. Fint om dere som mottar denne QR koden distribuerer denne til deres lag og foresatte. Det vil også være mulig å registrere seg elektronisk ved ankomst til anlegget. QR koden vil også være tilgjengelig på hjemmesiden.

Kampgjennomføring

Kampene for lagene i klassene 6 og 7 år foregår på Hovedbanen. Her er det kunstgress. Det spilles 2x10 minutter med 5 minutter pause.

Kampene for lagene i klassene 8 og 9 år foregår på Ytre bane. Her er det naturgress. Det spilles 1x25 minutter. Vi ber om at lagene er klare til spill ved banen de skal spille på senest 5 minutter før kampstart.

Banekart vil bli sendt til lagene i tillegg bli publisert på vår hjemmeside.

Kampoppsett blir sendt til lagene i god tid før turneringen og vil også være tilgjengelig på vår hjemmeside.

Kampene spilles mellom klokken 09.00 og 18.00.

Kampsekretariat

Kampsekretariat finner dere i speakerbua oppe på tribunen i forbindelse med Hovedbanen. Kampsekretariatet er bemannet under hele turneringen. Ved spørsmål om kampoppsett ta kontakt i kampsekretariatet.

Banevert/kampvert/sanitet

På Hovedbanen og Ytre bane vil det være telt hvor dere kan få bistand fra kampverter og også tilgang til lett sanitetsutstyr om det er behov for dette. Ved draktlikhet på lag som skal spille mot hverandre så kontakter dere dette teltet for å få lånt vester til bruk under kamp. Viktig at disse leveres tilbake til kampvert rett etter kamp er ferdig. Kampvertene har også oversikt over kampoppsett.

Kiosk og servering

Kiosk og servering vil dere finne på våre utsalgssteder i Søndre Sving (sør for hovedbanen), samt i hovedinngangen ved ankomst til anlegget. Vi serverer blant annet lokal grillmat fra vår gode samarbeidspartner Hafjell Slakteri. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av våre serveringstilbud.

Vi tar dessverre ikke kontanter og betaling skjer elektronisk via betalingsløsningen VIPPS og bankkort.

Toaletter

Toaletter finner dere i garderober i kjelleren på Jorekstad, i umiddelbar tilknytning til Hovedbanen. Se banekart.

Fair Play

Vi oppfordrer alle deltakere og besøkende til å følge Fair Play slik at vi alle kan få en fantastisk fotballfest på Jorekstad. Vi ber publikum om å benytte tribunen der dette er mulig. Ved opphold ved banene ber vi publikum om å holde seg på motsatt side av spillere og lagledere. HUSK EN METERS REGELEN TIL ANDRE BESØKENDE GJELDER.

Smittevern

Vi ber alle lag forholde seg til gjeldende smittevern regler. Reglene finner dere her: https://www.helsenorge.no/koronavirus/oversikt-over-regler-og-anbefalinger/#nasjonale-regler

Vi ønsker alle velkommen til fotballfest på Jorekstad i Lillehammer og ser frem til å møte dere alle!