Selv om vi ikke fikk gjennomført sesongen 2020 på grunn av korona pandemien, er A-laget klare for å gå løs på sesongoppkjøringen for sesongen 2021. Vi vil i løpet av vinteren delta i Vinterserien på Toten (om koronaen tillater det), der vi møter lag som Gjøvik/Lyn, LFK og Brumunddal.

Trenerteamet er på plass og består som de tre foregående sesongene av Hovedtrener Jan Rune Teigen, assistenttrener John Trygve «Limer`n» Aavik og Keepertrener Bjørn Karusbakken. Bjørn har også ansvaret for keepertrening i ungdomsavdelingen.

Den siste tilveksten til A-stallen er Teemooshee Htoo fra LFK. «Teemoo» har vært innom Jorekstad tidligere, men har nå valgt å ta turen vestover igjen. Vi ønsker venstrekanten velkommen tilbake.

Spillerstallen er også nesten komplett og kjennetegnes av at det er stor kontinuitet i spillergruppa. Mange av spillerne har vært med oss nå helt tilbake til 2014 sesongen, og dette er et veldig godt tegn på at spillerne trives på Jorekstad. Vi har også tidligere i høst presentert nye spillere for dere i våre sosiale medier, og i løpet av vinteren skal du ikke se bort ifra at vi kan presentere en eller to spennende tilvekster i gult og blått.

Vi ønsker A-laget lykke til med forberedelsene til 2021 sesongen!