Lørdag 11 juni arrangeres uofifisielt NM for ansatte i barnehager og grunnskoler. Turneringen er åpen for barnehager og grunnskoler i hele Norge. Turneringen arrangeres på Jorekstad som er hjemmebanen til Faaberg Fotball, like vest for Lillehammer sentrum.

Turneringen arrangeres i samarbeid mellom Faaberg Fotball og Lillehammer Fotballklubb. Turneringen er en videreføring av Barnehage NM som ble startet av Faaberg Fotball, og vi gleder oss over nå også å kunne ønske ansatte i grunnskoler velkommen.

Det spilles 7er fotball på kunstgress eller naturgress. Kampene varer 1x25 minutter. Vi har kun en klasse, hvilket er Mix. Det betyr at kvinner og menn stiller felles lag. Det er ikke tillatt med rene dame- eller herrelag. Vi viser ellers til turneringsreglementet.

Deltakeravgift: 1 750,- per lag ved påmelding etter 1. januar 2022. Early bird: 1 500,- ved påmelding før 31.12.2021. Link til påmelding finnes i Superinvite. Gebyr til Superinvite kommer i tillegg.

Dette er mesterskapet hvor det er lov å være best uten ball. Vi satser aktivt på idrettsglede og folkehelse. Her er det vel så viktig å vinne banketten. Er det ikke nok kolleger til å stille lag, er det lov å samarbeide med andre barnehager og grunnskoler.

Vårt banketthotell og foretrukket sted for overnatting er Scandic Lillehammer Hotel. 

Under banketten lørdag kveld, vil også den høytidelige premieutdelingen finne sted.

Velkommen!