Siden midten av mai har det vært spilt utallige hjemmekamper på Jorekstad og bortekamper hos naboklubber i distriktet. Mange lag har hatt aktivitet siden første uke i 2021. Gjennom sesongen har våre spillere og lag hatt masse idrettsglede og gode opplevelser på fotballbanen. Vi har vært gjennom en sesong som i stor grad har vært preget av restriksjoner knyttet til korona pandemien, men vi har i fellesskap med ledere, trenere og foresatte skapt arenaer hvor våre spillere kan ha en god fritidsaktivitet.

I uke 42 ble de siste kampene i barnefotballen spilt hjemme på Jorekstad. Når sesongen nå er over, måtte vi selvfølgelig markere dette på en god måte. Torsdag var amfiet i allrommet på Jorekstad fylt med spillere, søsken og foresatte. Det var høytidelig premieutdeling hvor hver enkelt spiller fikk sin personlige premie fra vår gode samarbeidspartner Trofe A/S og en sekk fra TINE. Etter premieutdelingen var det selvfølgelig servering av pølser og drikke.

Under og etter premieutdelingen fikk vi utallige spørsmål fra spillerne om når neste sesong starter, og vi kan love at vi også i 2022 skal skape et godt tilbud til alle våre spillere. Vi takker spillere, ledere, trenere og foresatte for en flott sesong og håper at vi ser dere alle igjen i 2022.