Da kan vi med glede ønske velkommen til idrettsskole tirsdager i Jorekstadhallen fra kl.18.00 - 19.00!


Aktivitetene i hallen er åpne for barn som fyller 4 i år til og med 2.trinn! Emilie og Vilde er med som hjelpeinstruktører utover hele høsten, sammen med ny idrettsskoleleder Linn Hjelmstadstuen.

Pris for idrettsskolen er kr 600,- pr. barn.
For de som allerede er medlem i fotballen betales det ikke idrettsskolekontingent i tillegg.

 

Påmelding

For nye medlemmer kan man søke medlemskap via SPOND-appen på følgende link: https://group.spond.com/HVKNC.

 

Medlemsappen SPOND kan lastes ned på mobil. Via appen kan man melde deltakeren av eller på de ulike øktene, det gjør det enklere for oss å planlegge aktiviteter når vi vet hvor mange som kommer!

 

Rutiner ved fremmøte:

  • Vi oppfordrer alle til å starte med håndsprit da de ankommer Jorekstad
  • Ingen går inn i hallen før kl.18:00.
  • Vi ber alle foreldre snakke med barna om å høre på instruktøren og forholde seg til reglene de setter, slik at vi klarer å gjennomføre trygge og gode treninger i hallen i høst. Om noen bevisst ødelegger for andre, kan vi måtte sette barna bort på tribunen hos foreldre en stund.

 

Vi håper alle foresatte stiller seg positive til å bidra med opprigging og nedrigging av utstyr under treningene for mest mulig effektivitet.

Vi må be de voksne om hjelp til å stå vakt ved ulike poster når vi har hinderløype, slik at ikke barna herjer fritt og kan skade seg. Dette gjelder ved bruk av trampoline, turnringer og "Tarzan"-tauet.

Ta gjerne med drikkeflaske og innesko!!

Håper vi sees!