SPILLERNES SPILLER 2022

Bjønne Kleiven kommer fra Follebu og har vært en viktig spiller for Fåberg i mange sesonger (spilte for Follebu i 2021). En spiller som blør for drakta og som legger ned ekstremt mange meter. Bjønne er også en av de som produserer mest målpoeng (12mål og 10/11målgivende). I tillegg til å være blant lagets viktigste spillere på banen, er han også det i garderoben. Bjønne sprer godt humør og er lagets «moromann». Vi er glade for at du er med oss videre, Bjønne!

ÅRETS SPILLER 2022

Sindre Bjerkli kommer også fra Follebu, og har mange sesonger bak seg i Fåberg (snart 150 kamper). Sindre har erfaring fra høyere divisjoner og bidrar med sin rutine og krav til medspillere. I tillegg til å være spiller, har han i år vært spillende assistent trener, noe han også blir i 2023. Han endte i år med 12 mål og 23 målgivende på 24 kamper.

ÅRETS TOPPSCORER 2022

Haris Mesic kommer fra Oppdal, og flyttet til Lillehammer i 2018. Han har siden spilt for Brøttum (6.div) og i fjor for Follebu (5.div). Med sine imponerende 17mål på 9 kamper i fjor var vi spente på om han kunne prestere godt også i 4.div. Haris viste tidlig frem på trening at han hadde nivået inne, men dessverre så ødela han kneet sitt i første serierunde og måtte operere. Han kom tilbake i høstsesongen og endte opp med 13mål og 2målgivende på 13 kamper, og ble også toppscorer for Fåberg i år. Vi gleder oss til 2023, Haris!

Klubben gratulerer - og takker - disse spillerne som har gått foran og vist veg i årets sesong! Takk også til hele laget, trenere, støtteapparat, veteraner og unggutter! 

Flere signeringer kommer i ukene fremover, både gamle bekjente.. men kanskje også noen nye fjes?